Publicitat
Confidencial · 19 de Maig de 2017. 00:00h.

Palau: error tècnic del PDECat

No es pot acusar després de la sentència

Palau: error tècnic del PDECat

Imatge de la façana del Palau de la Música de Barcelona

Dirigents del PDECat, inclosa la portaveu del Govern, Neus Munté, estan argumentant que el Govern ha impedit que el Consorci del Palau de la Música acusi Convergència en el procés per aquest escàndol de corrupció perquè està esperant el moment en què la sentència sigui ferma.

Tanmateix, segons la Llei d’Enjudiciament Criminal, el perjudicat per un delicte o falta pot personar-se com a acusació particular fins al tràmit de qualificació del delicte. És a dir, com en el cas del Palau ja s'estan presentant les conclusions definitives, i el Consorci no ha acusat Convergència ni ha demanat l'ajornament per a la presentació de conclusions, no podrà fer-ho quan totes les parts finalitzin aquesta presentació.

El Consorci del Palau sí que té l'opció d'actuar per reclamar la restitució, reparació o indemnització corresponent, ja que perquè aquesta possibilitat quedi anul·lada cal que es faci una renúncia de manera expressa i terminant, una renúncia que no consta que hagi realitzat el Consorci del Palau de la Música.

0 Comentaris

Publicitat