Publicitat
Confidencial · 12 de Març de 2020. 00:30h.

Paluzie no se’n surt

La líder de l'ANC es dilueix

Paluzie no se’n surt

Imatge d'arxiu d'Elisenda Paluzie, presidenta de la ANC

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Elisenda Paluzie, manté un perfil molt baix d'actuació política des que es va constatar que aquesta plataforma havia perdut gran part de la seva capacitat d'influència per promoure importants mobilitzacions dels ciutadans a favor dels plantejaments del projecte independentista català.

Segons fonts independentistes, Paluzie va engegar un cert canvi d'estratègia, i va decidir dedicar els seus esforços a intentar col·locar dirigents afins a la ANC a diverses entitats catalanes. I el seu primer intent, amb la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, va ser un èxit, atès que el seu candidat, Joan Canadell, va esdevenir president de la corporació. Malgrat tot, amb el pas del temps Canadell ha perdut el protagonisme que li va donar inicialment la seva elecció.

Tanmateix, després d'aquest episodi de la Cambra, sembla, segons les mateixes fonts, que Paluzie està tenint alguns problemes per aplicar la mateixa estratègia a d’altres entitats, com a diversos col·legis professionals, que són els seus objectius. En qualsevol cas, a hores d’ara, la realitat és que la presidenta de la ANC s'ha diluït a l'escenari polític de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Veciana, Mataró, 12/03/2020 - 18:21

Paluzie, el problema el tindrás quant deixis d´esser mediatica.

#1 Tabarnés puro, Barcino, 12/03/2020 - 08:47

Gracias por informar sobre la Palurdie, ese silencio me tenía preocupado. Había llegado a pensar que a lo mejor hasta había pillado el coronavirus...
Jejejeje
xDD