Publicitat

Entre la família Pujol i la Casa Reial

Paral·lelisme

Imatge d'arxiu de Jordi Pujol amb Joan Carles I

Influents membres d'alguns sectors de l'establishment madrileny comenten, amb una certa ironia, que és possible establir algun tipus de semblança entre les actuacions de la Casa Reial espanyola pel que fa a la presumpta corrupció d'un dels seus membres, el Rei emèrit, Joan Carles I, i la de l'expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol, sobre els seus diners a Andorra.

Així, Jordi Pujol va reconèixer l'existència d'una important quantitat econòmica de la família a l'estranger, i va admetre que havia amagat aquests recursos a Hisenda. I el comunicat de la Casa Reial, de la seva banda, admet indirectament la presumpta corrupció de Joan Carles I, i a més reconeix que l'actual Rei, Felip VI, coneixia el cas des de fa un any.

Mentre Pujol va intentar desactivar l'afer invocant una suposada herència del seu pare, l'actual cap de l'Estat espanyol també es refereix al seu pare al comunicat, encara que en aquest cas per intentar desmarcar-se de les seves activitats, anunciant que renunciarà a qualsevol herència i que li retira l'assignació econòmica que li correspon com a membre de la Casa Reial espanyola.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat