Publicitat
Confidencial · 13 de Març de 2018. 00:10h.

Parlament: un altre nyap

La cambra, nova víctima del procés

Parlament: un altre nyap

Imatge d'una sessió plenària del Parlament

L'independentisme català, mitjançant Roger Torrent, president del Parlament, està utilitzant la cambra per a una maniobra de tipus judicial i polític, sense tenir en compte que aquestes actuacions desgasten la imatge de la institució, i que, a més, el resultat d'aquestes maniobres independentistes és molt dubtós, ara per ara.

En aquesta línia, el front independentista, sabent que el Tribunal Suprem no autoritzaria Jordi Sànchez a participar a una eventual sessió d'investidura, ha provocat la prevista negativa del magistrat Llarena per reunir els requisits que puguin permetre la presentació d'un recurs davant del Tribunal Europeu de Drets Humans, amb seu a Estrasburg.

L'objectiu és aconseguir una pronunciament favorable a Estrasburg i un desgast de la imatge internacional de l'Estat espanyol. És molt dubtós, però, que el Tribunal de Drets Humans admeti a tràmit la denúncia, i encara és més difícil que pugui dictar les mesures cautelars que se sol·liciten. Així, s'haurà utilitzat al Parlament per un nyap amb les corresponents conseqüències de desgast de la imatge de la cambra.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat