Publicitat
Confidencial · 1 d'Agost de 2017. 00:28h.

Pascal ja no ho veu clar

Dubta que l'1-O hi hagi referèndum

Pascal ja no ho veu clar

La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, durant un acte de la JNC

Sembla que la coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, ja no té tan clar com fa algun temps que el proper 1 d'octubre es realitzi el previst referèndum sobre la independència de Catalunya, una posició que trenca, com va fer l'exconseller Baiget, l'ortodòxia oficial sobre l'afer.

Així, durant un acte d'aquest passat diumenge de la Joventut Nacionalista de Catalunya, la branca juvenil del PDECat, Pascal ja no va mostrar una seguretat total que el referèndum pugui finalmene realitzar-se, i va dir que "passi el que passi l'1-O, el que estem fent val la pena".

Fonts del PDECat destaquen que la utilització de l'expressió "passi el que passi" no indica una gran confiança que el proper 1 d'octubre pugui celebrar-se la consulta independentista, un plantejament que és el mateix que han mantingut altres dirigents que han estat destituïts dels càrrecs que ocupaven.

4 Comentaris

Publicitat
#4 el último que cierre, Canovejas, 08/08/2017 - 15:09

En el fondo, todos estos "héroes" saben que "la cosa" no se va a celebrar. De eso están, estamos todos seguros. Pero entre ellos, han debido "jugarse algo" (una butifarrada ó una calçotada) que deben pagar los que abandonen el tren. Y claro, los más sensatos han decidido no poner en peligro su patrimonio y optan por pagar la calçotada.
FER

#3 vicedo, barcelona, 01/08/2017 - 23:19

Però si fins i tot ells mateixos no s´ho creuen....

#2 No anem be, Bcn, 01/08/2017 - 19:02

Vaja tiparraca!!!! Espero i desitjo que ningú vagi a votar. Si és que treuen les urnes, tots plegats uns cagats!!!!!

#1 M, Sabadell, 01/08/2017 - 13:22

Suerte que a ella no la puede despedir el presi, sino ya estaría destituida.
Poco a poco algunos van viendo la luz.