Publicitat

Moment clau per trencar amb Waterloo

PDECat: ara o mai

Detall d'un acte del PDECat

L'independentisme moderat sembla trobar-se ara davant del seu moment decisiu per prescindir de la seva dependència del grup de Waterloo, que dirigeix Puigdemont, i intentar la reconstrucció d'un àmbit social i polític que pugui afrontar amb certes garanties d'èxit la recuperació de l'espai que va deixar buit la desaparició de l'antiga CiU.

Fonts d'aquest sector afirmen que el recent article publicat per l'exdiputat de Junts per Catalunya (JxC) al Congrés Jordi Xuclà, és un reflex que dins del PDECat hi ha molts grups que rebutgen el radicalisme dels col·lectius dirigits per Puigdemont. A més, el clar fracàs de l'intent de Waterloo d'unificar sota el seu control el conjunt dels corrents neoconvergents és una altra circumstància que constata que la resistència a Puigdemont dins del PDECat és fort.

Un altre argument a favor de la desvinculació dels moderats de l'expresident i de Waterloo, segons les mateixes fonts, és el fet que les perspectives de JxC davant de les properes eleccions catalanes són negatives, a hores d’ara. Per tant, s'està configurant un escenari propici perquè els sectors que representa la postura de dirigents com a Xuclà passin a l'ofensiva.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat