Publicitat
Confidencial · 27 de Desembre de 2018. 00:30h.

PDECat: divisió a Barcelona

Davant de les eleccions municipals

PDECat: divisió a Barcelona

Imatge del 'web' del PDECat

Oficialment, el PDECat té ja, triada en primàries, una candidata a l'alcaldia de Barcelona, que és Neus Munté. Tanmateix, segons fonts del partit, les divisions internes de l'independentisme sobre les opcions per a la capital catalana a les eleccions municipals de maig del 2019 s'han traslladat a la formació ex convergent, on estan generant una considerable confusió.

Així, inicialment hi ha un sector que està totalment d'acord que s'ha de mantenir Munté, al marge de les pressions que arriben des de diversos àmbits independentistes. Malgrat tot, està augmentant el nombre de militants del PDECat favorables a la candidatura de Jordi Graupera, encara que altres col·lectius creuen que el partit hauria de donar suport a Ferran Mascarell. I, a més, alguns sectors del partit tornen a parlar de Joaquim Forn, i fins i tot d'Elsa Artadi.

Les mateixes fonts diuen que també s'analitza la possibilitat d'una polarització entre Ada Colau i Manuel Valls, i aquesta eventualitat fa que no sigui descartable que alguns sectors del PDECat es decideixin per votar la candidatura de l'actual alcaldessa de Barcelona, com a un vot útil per frenar Valls, que probablement acabarà aglutinant els sectors antiindependentistes.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 josep Maria , Barcelona, 29/12/2018 - 20:12

A Barcelona el feixisme no Passara

#2 Federic, Barcelona, 27/12/2018 - 11:58

D’això se’n diu diarrea mental.

#2.1 Oriol , Manresa , 27/12/2018 - 16:44

Jo, com sempre, faré el que digui la tal Rahola.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 27/12/2018 - 01:10

"polarització entre Ada Colau i Manuel Valls, i aquesta eventualitat fa que no sigui descartable que alguns sectors del PDECat es decideixin per votar la candidatura de l'actual alcaldessa de Barcelona"
En resumen, la derecha burguesa catalana, ahora derechona, votando a una sectaria de extrema izquierda. Así nos luce el pelo en esta ciudad.