Publicitat
Confidencial · 17 de Febrer de 2017. 00:25h.

PDECat: dos que han dit 'no'

Munté i Vila rebutgen la candidatura

PDECat: dos que han dit 'no'

Neus Munté i Santi Vila, en una imatge d'arxiu

Davant de la perspectiva de les properes eleccions catalanes, que es convocarien a partir de finals del setembre, quan estigui clar que no pot realitzar-se un referèndum sobre la independència de Catalunya, els moviments electorals que s'estan produint al PDECat indiquen dues qüestions pel que fa a la candidatura del partit.

D'una banda, el president Puigdemont ja ha anunciat que no es presentarà com a candidat, i de l’altra, sembla clar que Artur Mas, tot i que encara no ha anunciat res, vol presentar-se. Fonts convergents diuen també que la direcció ha temptejat altres dues opcions, sense resultat positiu.

Una d'aquestes opcions ha estat Neus Munté, que ha rebutjat aquesta possibilitat, bàsicament perquè no vol topar amb l'eventual candidatura de Mas, amb el qual manté una sintonia total. L'altra és Santi Vila, que també s'ha negat per diverses raons, entre elles, la seva disconformitat amb la dinàmica actual del partit.

3 Comentaris

Publicitat
#3 Grauero, Fora de Catalunya., 17/02/2017 - 10:38

Que lastima de Sra.
Por favor Sra Munté, recapacite tome las riendas y preséntese, que se jo..a el "astut", ud lo vale.

#2 Pep Vilà Torrent, Barcelona , 17/02/2017 - 08:22

El gir de CDC-PDeCat cap a l'ultradreta nacionalista amb l'ajuda del seu braç armat, la CUP, acabarà donant resultats, tot i que en aquest mateix espai polític també hi competeix ERC. A la nova república es governarà a cop d'assamblea i crits al carrer. Democràcia i 3%!!

#1 Capit@n España, Que espabilats son!!, 17/02/2017 - 08:11

jajajaja....i qui vol arriscar-se a una comdemna judicial? Per ara es demanen inhabilitacions, però la cosa no treu perque a partir d'ara es vagin demanant penes de privació de llibertat....