Publicitat
Confidencial · 15 de Juny de 2018. 00:10h.

PDECat: els dos bàndols

El de Puigdemont té suport extern

PDECat: els dos bàndols

La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, durant un acte del partit

Dins del PDECat, i a l'entorn del partit, s'estan configurant dos bàndols davant del proper congrés de juliol. Un defensa aparcar la reivindicació independentista i entrar a una negociació amb l'administració espanyola, mentre que l'altre dóna suport a les tesis de l'expresident Puigdemont, que vol mantenir una estratègia de tensió i enfrontament, rebutjant qualsevol tipus de diàleg.

El primer sector està liderat per la coordinadora general, Marta Pascal, i té el suport, entre d'altres, de Neus Munté, David Bonvehí, Jordi Xuclà, Carles Campuzano o Mercè Conesa. Un altre dels seus defensors fonamentals és l'expresident Artur Mas, que està actuant sense cap protagonisme mediàtic a favor d'una estratègia realista per al partit.

Amb Puigdemont estan diversos membres del PDECat i d’altres que no són del partit, sinó de Junts per Catalunya, o que estan fins i tot al marge d’ambdues organitzacions. Algunes de les seves cares més visibles són Miquel Buch, Joan Ramon Casals -alcalde de Molins de Rei-, Albert Batet, Elsa Artadi, Eduard Pujol, Agustí Colomines o Elisenda Paluzie, entre d'altres dirigents.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 M, Sabadell, 15/06/2018 - 11:37

Suerte que esto se está acabando, al fugado en Alemania se le están acabando las pocas cartas que tenía, y otro farol ya no cuela, nadie lo va a creer.