Publicitat
Confidencial · 16 de Febrer de 2017. 00:25h.

PDECat: els moderats, farts

Pressions a favor d'una rectificació

PDECat: els moderats, farts

Imatge d'un grup de dirigents del PDECat

Els actuals dirigents del PDECat estan intentant evitar que pugui sortir a l'exterior de la formació el progressiu augment del malestar i l'empipament entre els sectors més moderats i centristes del partit convergent pel que fa a l'evolució que està experimentant el procés sobiranista.

Aquests grups, en qualsevol cas, han perdut pes i efectius amb la refundació de CDC, atès que alguns sectors no van seguir al partit després de la seva transformació al PDECat, però segueixen a la formació, encara que no estan organitzats com a un corrent estructurat.

Malgrat tot, els moderats volen una rectificació, estan convençuts que no hi haurà referèndum i rebutgen de forma contundent que la dinàmica del partit depengui totalment d'un grup com la CUP. També demanen que es reconegui públicament que cal fer marxa enrere.

4 Comentaris

Publicitat
#4 Galderic, Barcelona, 16/02/2017 - 20:55

El sector " negosis" de l'antiga CDC vol continuar fent negocis "constitucionalistas" amb els seus amics del Pont Aeri. La independència és un risc per tots aquells que durant anys han fet negocis a l'ombra del poder i amb l'empara del Régimen.

#3 cdc_CUP, Barcelona, 16/02/2017 - 12:39

Sencillament: Heu fets MASSA TARD

ADEU

#2 JUANICO, Barcelona, 16/02/2017 - 09:00

Marxa enrera, denunciant i netejant la corrupció, demanant un nou finançament de partits, execurant amb eficiència la despesa pública, i prioritzant la despesa en educació i sanitat i la productiva.

#1 Tuco, Barna, 16/02/2017 - 08:54

Pero...aun queda alguien moderado en pdecat?
Pobres están en peligro de extinción con las purgas que han realizado sus "compañeros".