Publicitat
Confidencial · 30 d'Octubre de 2018. 00:20h.

PDECat: enquestes negatives

Davant de les properes eleccions

PDECat: enquestes negatives

El líder del PDECat, David Bonvehí, observat per Miriam Nogueras

Les dades interns de què disposa el PDECat assenyalen una tendència negativa pel que fa a les properes convocatòries electorals, que són les municipals i les europees de l'any proper, però també indiquen la mateixa perspectiva per l'eventualitat que es convoquin les eleccions catalanes, la qual cosa que no ha passat a hores d’ara, segons fonts del partit.

Els dirigents del PDECat consideren que aquesta situació és una conseqüència de les fractures internes que s'estan produint dins del partit, i que bàsicament són el producte d'una dura pugna entre els sectors favorables als plantejaments de l'expresident Puigdemont i els que estan en contra d'aquestes posicions, i se senten més propers a les postures més moderades i pragmàtiques d'Esquerra.

L'últim episodi d'aquesta pugna interna, segons les mateixes fonts, és l'enfrontament entre els diversos sectors del partit sobre si ha de adherir-se o no al projecte de Puigdemont de la Crida Nacional per la República. Cal tenir en compte que tant Esquerra com la CUP ja han rebutjat amb claredat participar en la iniciativa de l'expresident.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat