Publicitat
Confidencial · 11 de Juliol de 2017. 00:28h.

PDECat: farts de Puigdemont

Els sectors moderats es mouen

PDECat: farts de Puigdemont

El president Puigdemont, durant un acte del PDECat

Dins del PDCat està creixent l'oposició a les actuacions del president Puigdemont, sobretot després de la destitució de Jordi Baiget com a titular del Departament d'Empresa i Coneixement. Tanmateix,  segons fonts del partit, el problema és més profund que aquesta destitució.

Molts militants i bastants dirigents del PDECat consideren que Puigdemont està només preocupat per mantenir la seva promesa del referèndum, i no vol donar la imatge que podria haver de fer marxa enrere. Les recents declaracions de la presidenta del consell nacional del partit, Mercè Conesa, en la mateixa línia que Baiget, reflecteixen l'ampli malestar de diversos sectors de l'antiga Convergència.

Així mateix, els crítics asseguren que Puigdemont, per mantenir mentre pugui la imatge que està disposat a cumpir la seva promesa, s'ha col·locat a una posició de subordinació pel que fa a la CUP i Esquerra, tot i que el partit d'Oriol Junqueras pressiona al president amb menys intensitat que els cupaires.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 manuel, Barcelona (España), 11/07/2017 - 11:29

Pregunta ingenua: ¿con su actitud el Puchi se está buscando acomodo en ERC visto el poco futuro que le queda a Convergència (ahora PDECAT?

#1 Pere , Sabadell, 11/07/2017 - 10:11

Aquest senyor va ser posat a dit a instàncies de la CUP. Doncs,.. que esperaven? És un separatiste, de la antiga CiU molt radical. No li donen més voltes..i per tant pot acabar reventant el que queda del PDeCAT/ CiU. Ells mateixos!