Publicitat
Confidencial · 27 de Gener de 2017. 00:25h.

Per què no van posar l'estelada?

A la taula només va estar la senyera

Per què no van posar l'estelada?

Una imatge de l'acte del Govern al Parlament Europeu

Alguns sectors del moviment independentista s'han sentit decebuts per l'absència de l'estelada a la taula de l'acte que una representació del Govern de la Generalitat va protagonitzar a la seu del Parlament Europeu buscant suports per al procés sobiranista.

Així, davant de cada un dels conferenciants -Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Raül Romeva- figurava una senyera, mentre que la bandera de la Unió Europea apareixia al frontal de la taula que ocupaven els protagonistes de l'acte, i l'estelada estava totalment absent.

No hi ha cap informació sobre les raons de l'absència de la bandera independentista, encara que és possible que l'explicació estigui en el fet que la senyera és una bandera oficialment reconeguda per l'Estat espanyol, i per tant per la Unió Europea, el que no ocorre amb l'estelada.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 K3nny, Bcn, 27/01/2017 - 08:57

Això mateix també ho estava pensant quan el vaig veure. És clar, és una bandera de caire nacionalista, i els nacionalismes diguem, no gaudeixen de bona reputació a Europa. Volen fer olor de poma dolça però estan podrits per dins.

#1 Tv3% Cat Show, Bcn, 27/01/2017 - 00:42

Perque la tenien bruta.