Publicitat

Comín manté el seu escó al Parlament

"Perdre la feina"?

L'exconseller Toni Comín en una imatge d'arxiu

L'exconseller Toni Comín, fugit a Bèlgica per eludir l'acció de la justícia espanyola després dels fets de la tardor del 2017, sol demanar als ciutadans catalans esforços i sacrificis per donar suport al desenvolupament del procés independentista. Tanmateix, fa aquests crides des de fora del territori espanyol, per evitar problemes.

En aquesta línia, la seva última ocurrència va ser encoratjar els catalans perquè, a les eventuals protestes que puguin produir-se contra la sentència del judici per l'intent d’aplicar el projecte independentista, mantinguin un "tipus de mobilització nou, sostingut, intens, que apunti al desgast material de l'Estat". Va admetre que aquesta actitud "té costos per a la gent de Catalunya", i entre aquests "costos" es va referir a la possibilitat de "perdre la feina".

Tanmateix, Comín no predica amb l'exemple, atès que, tot i que no pot exercir cap activitat com a diputat al Parlament, en cap moment ha renunciat a aquest escó. És a dir, al seu parer, els ciutadans han de arriscar-se a "perdre la feina" pel projecte independentista, però ell, que està a Bèlgica, per a no córrer riscos judicials, ni tan sols ha renunciat al seu escó al Parlament, mantenint així la seva “feina”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat