Publicitat
Confidencial · 8 de Juliol de 2013. 00:30h.

Periodistes de confiança d'Esquerra

ERC fa les paus amb Albert Sáez

Periodistes de confiança d'Esquerra

Imatge d'una reunió de la direcció d'ERC

La conferència nacional d'ERC, que s'ha celebrat aquesta cap de setmana a la Farga de l'Hospitalet, va comptar amb diverses taules rodones. Una, sobre Una república amb més qualitat democràtica: l'apoderament de la ciutadania, moderada pel periodista i editor de Time Out, Eduard Voltas, que havia estat també secretari general de Cultura.

Una altra, sobre Una república econòmicament més pròspera, moderada per Ferran Espada. La tercera era sobre La societat civil: protagonista del procés cap a la independència, però en aquest cas amb el sociòleg Salvador Cardús de moderador. La quarta, sobre La transició nacional cap a la independència: estructures d'estat i eines jurídiques necessàries, amb el sotsdirector del diari Ara David Miró.

I finalment, la cinquena, Els partits polítics catalans en l'exercici del dret a decidir, amb el director adjunt d'El Periódico de Catalunya, Albert Sáez. Sáez havia estat secretari de comunicació amb el tripartit i, posteriorment, president de la CCMA. Va dimitir sobtadament -ERC llavors es va quedar sense representació al consell de govern- i van haver de fer un decret a corre-cuita per nomenar Enric Marín, decret, per cert, que va tombar el Consell de Garanties Estatutàries. A la següent sessió de la comissió de control, a Sáez ni tan sols li van agrair els serveis prestats.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat