Publicitat
Confidencial · 31 de Gener de 2020. 00:40h.

Però, ha canviat Junqueras?

Potser és només una estratègia

Però, ha canviat Junqueras?

Oriol Junqueras durant un acte d'Esquerra

Fonts de l'actual oposició parlamentària catalana opinen que gran part de l'establishment de Madrid, i sobretot la direcció del PSOE i el seu secretari general, Pedro Sánchez, estan cometent un error que podria tenir conseqüències molt greus, confiant totalment a l'aparent gir cap a posicions moderades i pragmàtiques del líder d'Esquerra, Oriol Junqueras.

Aquestes fonts recorden el paper fonamental jugat per Junqueras durant els dies 26 i 27 d'octubre del 2017, quan amb la secretària general d'ERC, Marta Rovira, va pressionar a l'aleshores president, Carles Puigdemont, perquè no convoqués eleccions i declarés la independència. Puigdemont pretenia evitar amb les eleccions l'aplicació de l'article 155, però va canviar de postura davant de les amenaces de Junqueras i Rovira d’engegar una campanya de desprestigi de la seva figura política acusant-ho de traïció.

D'altra banda, afegeixen que també cal tenir en compte que el líder d'Esquerra ja va enganyar Soraya Sáenz de Santamaría, la vicepresidenta de Govern de Mariano Rajoy, que va iniciar, a través de Junqueras, un diàleg amb l'independentisme per tractar de trobar una solució al conflicte. I, també, a hores d'ara, Junqueras és probablement el dirigent independentista que més utilitza la frase ho tornarem a fer.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 31/01/2020 - 22:05

la foto capta al Mosesn carlista Ciniqueras dando un sermón a su secta.
Sr. Rius. CVniqueras no ha cambiado, sigue siendo el mismo cínico fanático que ha sido siempre.

#4 M, POLINYA, 31/01/2020 - 18:19

Es increíble ver como algunos babean con este personaje.

#3 Capit@n España, Purgandus populus!!, 31/01/2020 - 10:13

Junqueras es como un mono loco fumando en un polvorín. Quien no quiera verlo.....

#2 no soy nadie, barcelona, 31/01/2020 - 08:15

NADIE, de ERC es de fiar, si fueran TODOS leales a España y a su pueblo, PSOE, C'S Y PP podían acabar con esto en una semana, pero todos buscan lo mismo, acostarse con la zorra por una noche de sexo loco y jugársela a pillar ladillas...

#1 Terrassa, Terrassa, 31/01/2020 - 00:25

Junqui no es de fiar. Así de simple. Pero como el Pedrito Sánchez tp lo es... Estamos doblemente vendidos por esos 2 miserables. Qué situación tan penosa.