Publicitat
Confidencial · 25 d'Abril de 2019. 00:25h.

Pessimisme a Waterloo

El pitjor moment de Puigdemont

Pessimisme a Waterloo

Imatge de l'habitatge llogat per Puigdemont a Waterloo (foto ‘L’Echo’- Kristof Vadino)

Puigdemont i el grup de Waterloo estan passant per una situació difícil, probablement la pitjor des que l'expresident va fugir a Bèlgica de la justícia espanyola arran de la declaració d'independència de Catalunya de la tardor del 2017, segons reconeixen fonts de Junts per Catalunya (JxC), la marca electoral del PDECat, controlada per Puigdemont.

Els problemes s'acumulen per al grup de Waterloo, començant per les seves expectatives, molt negatives, sobre la sèrie de convocatòries electorals que s'inicia amb les eleccions generals espanyoles del proper dia 28. A més, els intents de Puigdemont d'unificar l'independentisme han fracassat totalment , i la divisió actual és molt profunda, com reflecteix l'anunci d'una eventual escissió al PDECat. Aquesta divisió és una de les causes de les pessimistes perspectives electorals de JxC.

D'altra banda, la Comissió Europea ha rebutjat les pretensions de Puigdemont sobre les seves possibilitats de tornar a Catalunya si és elegit eurodiputat, acollint-se a la immunitat parlamentària. I també ha denegat la inscripció de l'associació CATGlobal, una entitat fonamental per a l'eventual creació a Waterloo d'una estructura paral·lela al Govern de la Generalitat. Finalment, cal tenir en compte les dificultats financeres de Puigdemont i el seu grup.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 25/04/2019 - 15:41

Yo aún tengo esperanza de que a esta parodia de Dencás le quede algo de dignidad política y se presente en la Jonquera mañana viernes, inmolándose para que los suyos puedan pillar votos del escándalo mediático que seguiría el sábado y el propio domingo.

#4 botifler1914, Sinitaca, 25/04/2019 - 14:11

El pitjor moment de Puigdemont...... FINS ARA!!!!!!

#3 a por Puchi, Barcelona, 25/04/2019 - 13:41

Que poquito te queda Puchi. Dentro de muy poco tus mensajes, tus chulerías, tus desafíos, tu prepotencia, etc no valdrá para nada. Te pudrirás en Waterloo comiendo mejillones.

#3.1 Storvice, Tabarnia, 28/04/2019 - 02:26

Eso si tiene dinero para pagarlos... Que se le va acabando en chupe de la Generalitat

#2 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Amb el separatisme ni parlar-ne, 25/04/2019 - 02:04

"Finalment, cal tenir en compte les dificultats financeres de Puigdemont i el seu grup"

Coi, que treballin en alguna cosa decent...!!

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 25/04/2019 - 00:55

Lo que más debe preocupar a Trilemont es que ha perdido el favor del clan Pujol, que es el que sigue moviendo los hilos. Han apostado por un nuevo caballo: volver a re-crear la eterna Corrupgencia. Por eso, y no por otra cosa, sabe que tiene los meses contados.