Publicitat

'Toc' de Laura Borràs a Eduard Pujol

Picabaralles a JxC

Laura Borràs i Eduard Pujol durant una roda de premsa

Les negociacions d'Esquerra amb el PSOE sobre l'eventual investidura de Pedro Sánchez estan obrint algunes esquerdes a Junts per Catalunya (JxC), on sembla que s'està trencant la unanimitat que des de fa temps imposa Puigdemont. Aquesta vegada, el problema va afectar dos pesos pesants del grup de Waterloo, Eduard Pujol i Laura Borràs.

El detonant de la picabaralla entre els dos dirigents va ser el fet que, amb l'objectiu de facilitar la negociació ERC-PSOE, la drección de JxC (Puigdemont) va decidir retirar al Parlament una moció sobre el dret d'autodeterminació, la votació de la qual hauria col·locat Esquerra a una posició d'enfrontament amb els socialistes. Aquest problema es va evitar amb la retirada de la moció, i com a contrapartida, Esquerra va cedir un senador perquè JxC pugui tenir grup propi a la cambra alta.

En qualsevol cas, Pujol va declarar que que la decisió es va prendre per "facilitar" la negociació sobre la investidura de Sánchez. Aquest plantejament, però, no va ser ben rebut per Borràs, que posteriorment es va referir a les paraules de Pujol afirmant que el treball de JxC no és facilitar cap acord amb el PSOE, sinó "garantir solucions polítiques per a Catalunya".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Bòdrium, Queralbs, 12/12/2019 - 11:57

Eduard,compte,que aquesta pot ser parenta del del patinet.