Publicitat
Confidencial · 3 de Juliol de 2019. 00:25h.

'Pinça' contra Puigdemont?

S'intenta aïllar el grup de Waterloo

'Pinça' contra Puigdemont?

Imatge d'arxiu de l'expresident Puigdemont

L'entorn de Puigemont, i el mateix expresident, estan interpretant com a un intent de deixar aïllat políticament el grup de Waterloo els últims moviments que s'estan produint al PDECat i a la seva marca electoral, Junts per Catalunya (JxC), atès que la formació exconvergent sembla actualment menys controlada per Puigdemont del que es creu habitualment, segons fonts del PDECat.

Així, una eventual confluència entre Artur Mas, els presos d'JxC i Esquerra és vista a Waterloo com a una amenaça molt clara per als interessos polítics de Puigdemont i del grup de dirigents independentistes més proper a l'expresident. Aquesta coincidència sembla que ja ha començat amb el criteri conjunt d'aquests sectors de facilitar, mitjançant una abstenció al Congrés, la investidura de Pedro Sánchez com a president del futur Govern espanyol.

A més, en aquest front comú caldria incloure els grups del PDECat contraris al control de Puigdemont sobre el partit. Si, finalment, aquests sectors exconvergents, Artur Mas, els presos d'JxC i Esquerra aconsegueixen formar un bloc sòlid, Puigdemont tindria un problema greu. Precisament, la seva recent reunió a Ginebra amb Artur Mas ha estat un intent d'evitar aquesta pinça, que podria deixar l'expresident fora de joc.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Josep Maria Moreto, St. Cugat, 04/07/2019 - 10:02

Ja li poden fer tantes pinces com vulguin. Jo el votaré com molts ciutadans que n'estem farts de les corrupcions tant ideològiques com monetàries que ens ha portat aquesta constitució badada en la partitocràcia i no amb la democràcia. N'és una altra forms de desobediencia civil...

#1 Marti, Barcelona, 03/07/2019 - 15:25

Aquests ara faran la comediota d'aillar al pastisser-boig pero en el fons coincideixen en mantenir-se al preu que sigui escalfant cadira, cobrant salaris d'escandol, aprofitar totes les prebendes del carrec i activa l'agencia de col.locació d amiguets i familiars, o tenir el ramat enganyat que es lo unic que els importa, lo demes son excuses