Publicitat

Els 23 escons independentistes

Podrien ser decisius

Imatge d'arxiu de l'hemicicle del Congrés dels Diputats

Els independentistes catalans van obtenir diumenge un total de 23 escons al Congrés dels Diputats en les eleccions generals espanyoles. Segons les combinacions que puguin produir-se per als futurs i eventuals pactes amb l’objectiu d’aconseguir una majoria parlamentària a la cambra, aquests 23 escons podrien resultar decisius.

En aquest sentit, i al marge de les xifres obtingudes per l'independentisme el 10-N, la realitat és que la seva actuació podria condicionar el caràcter d'aquesta futura majoria parlamentària, i per tant de el futur Govern espanyol. Es tracta d'una dada important davant de les negociacions amb d’altres forces que ha d'iniciar properament la direcció del PSOE.

D'aquesta manera, l'independentisme ha aconseguit un dels objectius que es va plantejar des que es van convocar les eleccions del 10-N, que era evitar la marginació davant de la formació de la propera majoria parlamentària. Per descomptat, que hi ha algunes opcions que farien irrellevant l'independentisme, però a hores d'ara, els seus 23 escons poden ser decisius.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat