Publicitat
Confidencial · 24 d'Abril de 2019. 00:10h.

Pols Cayetana-Arrimadas

Pugna interessant a la campanya

Pols Cayetana-Arrimadas

Muntatge gràfic sobre Inés Arrimadas i Cayetana Álvarez de Toledo

Un dels aspectes més interessants de la campanya catalana per a les eleccions generals espanyoles que es realitzaran el proper dia 28, i que s'està desenvolupant actualment, és la pugna electoral que estan protagonitzant aquests dies les caps de llista per Barcelona del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, i de Ciutadans, Inés Arrimadas.

Inicialment, semblava que la representant del PP començava la campanya en condicions d'inferioritat, perquè es tracta d'una paracaigudista, com es denomina els candidats que no resideixen al territori pel qual es presenten a les eleccions. Tanmateix, Álvarez de Toledo ha superat aquest eventual obstacle, i fins i tot dirigents d'altres partits reconeixen que la seva actuació està sent notable.

A més, les dues candidates estan tenint l'atreviment de realitzar actes de campanya al que pot denominar-se territori comanxe, com ha fet Álvarez de Toledo a la Universitat Autònoma de Barcelona, i Arrimadas a Vic, la qual cosa ha proporcionat nous elements que donen un major interès al pols polític entre les dues dirigents polítiques.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat