Publicitat
Confidencial · 26 d'Octubre de 2017. 00:27h.

'Pont’ Santi Vila-Ana Pastor

Nova via del Govern amb Madrid

'Pont’ Santi Vila-Ana Pastor

Imatge d'arxiu d'Ana Pastor amb Santi Vila

El pont de diàleg entre la Generalitat i l'administració central de l'Estat construït entre la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, i Oriol Junqueras, va quedar completament trencat fa mesos, quan les autoritats de Madrid van arribar a la conclusió que el vicepresident català mai no ajudaria a frenar el projecte independentista.

Després d'un temps sense cap relació entre ambdues administracions, s'han reprès els contactes, molt discrets, protagonitzats pel conseller Santi Vila, per la part catalana, i la presidenta del Congrés dels Diputats, Ana Pastor, amb la qual Vila manté una bona relació, per l’admnistació espanyola, i que és una dirigent molt propera a Mariano Rajoy.

La sintonia entre ambdós procedeix de quan Pastor era ministra de Foment i Vila dirigia el Departamente de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. A més, segons fonts del PP, la presidenta del Congrés hauria propiciat diversos contactes entre el mateix Vila i Soraya Sáenz de Santamaría.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat