Publicitat

Per reconstruir el catalanisme

Pot tornar Duran?

Josep Antoni Duran i Lleida en una imatge d'arxiu

Josep Antoni Duran i Lleida està apareixent aquests dies als mitjans de comunicació, a causa de la presentació del seu llibre El risc de la veritat, i les seves declaracions són molt concretes i contundents, coincidint amb una clara marxa enrere dels sectors moderats procedents de l'antiga CiU, després de l'ofensiva de l'expresident Puigdemont contra el PDECat.

Alguns sectors moderats dels exconvergents han especulat sobre la possibilitat que aquesta reaparició de Duran fos un indici que l'antic líder d'Unió Democràtica s'estigués plantejant actualment  l'opció de tornar a la primera línia de l'activitat política, encara que la realitat és que, a hores d'ara,  no s'ha produït cap manifestació de Duran en aquest sentit.

El catalanisme moderat està passant ara mateix per una profunda crisi, ja que està sent superat de manera molt clara per l'independentisme a l'escenari polític català. Actualment, l'espai que va deixar buit la desaparició de de l'antiga CiU no està sent ocupat per cap formació o grup que impulsi una revifada del centrisme catalanista moderat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 botifler1914, Sinitaca, 15/03/2019 - 11:52

Cataluña esta tan jodida que incluso le votarian y todo.