Publicitat
Confidencial · 30 de Gener de 2020. 00:25h.

Potser no convoqui Torra

El Suprem pot inhabilitar-ho abans

Potser no convoqui Torra

El president Torra durant el seu missatge institucional d'aquest dimecres

El president Torra està actuant com si no estigués inhabilitat per ocupar càrrecs públics, i ha anunciat sense cap problema que convocarà eleccions a Catalunya després de l'aprovació al Parlament del projecte de pressupostos de la Generalitat. Està previst que aquesta aprovació es produeixi a finals del proper mes de març.

Tanmateix, tot i que el president de la Generalitat no s'ha referit a aquest afer en cap moment, és possible que Torra no pugui convocar les eleccions. Perquè el Tribunal Suprem, que ha de decidir sobre el recurs que el president va presentar contra la seva inhabilitació, podria rebutjar aquest recurs abans que quedin aprovats els pressupostos.

A més, ja s'han anunciat diverses iniciatives judicials que busquen precisament que s'impedeixi a Torra seguir a la presidència, ja que el Suprem ha confirmat la decisió de les juntes electorals de no suspendre la inhabilitació de president, una mesura cautelar l'aplicació de la qual havia sol·licitat Torra fins que el mateix Suprem es pronunciï sobre el seu recurs contra la inhabilitació.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 andapandensia si o si, Barcelona, 30/01/2020 - 08:42

L´avís de convocatoria de eleccions es un toc a Pedro Sánchez I "el mentiroso" per que aquest intercedei-xi sobre la decisió del Suprem de inhabilitar-lo.

#1.1 no soy nadie, barcelona, 30/01/2020 - 12:42

se agarran al cargo como ladillas al vello púbico