Publicitat

L'epidèmia pot canviar les previsions

Preocupació a ERC

Pere Aragonès i Oriol Junqueras en una imatge d’arxiu

La direcció d'Esquerra està veient amb preocupació l'impacte de la crisi del coronavirus sobre la política catalana. Junqueras i el seu equip estaven, simplement, esperant que passés el temps, pensant que les previsions de totes les enquestes solvents sobre la seva victòria a les properes eleccions catalanes, eren una garantia per al futur del partit.

Tanmateix, segons fonts d'ERC, la crisi de l'epidèmia del virus està canviant el panorama, i alguns dirigents pensen que les previsions electorals també podrien veure's afectades per la gravetat del problema. En conseqüència, opinen alguns líders del partit, potser les coses ja no són tan clares com estaven, i no caldria descartar la possibilitat que les opcions d'Esquerra hagin disminuït.

Segons les mateixes fonts, la inquietud provocada per aquesta nova situació és la causa del baix perfil actual de la majoria dels seus principals dirigents, que últimament estan actuant amb una major discreció que abans, reduint les seves declaracions públiques i movent-se a un segon pla. És el cas d'Oriol Junqueras, Marta Rovira i fins i tot de Pere Aragonès.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 CMR, BCN, 31/03/2020 - 14:39

La gente muriendo y estos pensando en pescar a río revuelto.

#3 Didac B., Barcelona, 31/03/2020 - 12:11

En la situació actual de drama social haurien de tenir la boca tancada i amagar-se en un lloc ben fosc, perque si tinguessin una mica de dignitat es farien responsables del desastre que han causat desde fa anys. Ara tremolen perque no podran fer xantatge al tal Sanchez si aquest finalment fa un govern de concentració com requerirà el moment.

#2 teruel existe, BCN, 31/03/2020 - 11:31

Ha muerto mucha gente, y aún faltan unos miles más, y muchos de ellos por su ineptitud y displicencia. La economía y bienestar ciudadano se han ido por el desagüe para una o dos generaciones. Y a estas personas les preocupa ahora, justo ahora, sus expectativas electorales. Miserables y ruines.

#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, Catalaunia quo vadis?, 31/03/2020 - 01:31

"Preocupació a ERC" "L'epidèmia pot canviar les previsions"

Corren malos tiempos para la lírica... sobre todo para la lírica amarilla. Se está mas calentito en el SPA de Lledoners sin asomar el careto...