Publicitat
Confidencial · 19 de Juliol de 2019. 00:22h.

President ‘etern’

Torra seguirà “fins que arribi la república”

President ‘etern’

El president de la Generalitat, Quim Torra, en una imatge d'arxiu

Les ficcions del president Torra, que es mou al marge de la realitat, han donat motius d'inquietud als que consideren que el seu pas per la presidència de la Generalitat està sent un episodi molt negatiu per al prestigi de les institucions catalanes. Segons ha manifestat recentment el president, el seu objectiu és "estar al servei d'aquest país" fins que arribi "la república independent de Catalunya".

Òbviament, atès que la possibilitat d'aquesta república és nul·la, l'afirmació de Torra equivaldria que serà president de la Generalitat eternament, la qual cosa és absolutament inviable, fins i tot en la imaginació d'un personatge com a Torra. I, a més, el president diu que aquest objectiu "hauria de passar per tornar a exercir el dret d'autodeterminació de Catalunya", la qual cosa és tan impossible com a l'arribada de la república.

De fet, els intents de Torra de mantenir-se a la presidència de la Generalitat xoquen a hores d'ara amb nombrosos obstacles, ja que sectors molt influents del PDECat i de Junts per Catalunya, així com a Puigdemont, amb el grup de Waterloo, rebutgen de manera molt ferma la possibilitat que Torra pugui ser el candidat dels exconvergents quan es convoquin les properes eleccions catalanes.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat