Publicitat
Confidencial · 17 d'Octubre de 2019. 00:20h.

Primer explosius i ara disturbis

Inquietant imatge de l'independentisme

Primer explosius i ara disturbis

Imatge de l'operació de la Guàrdia Civil contra un grup dels CDR

Els greus disturbis d'aquests dies, com a protesta contra la sentència sobre el procés independentista, s'estan produint pocs dies després de l'operació realitzada per un jutjat de l'Audiència Nacional contra un grup dels comitès de defensa de la república (CDR), els membres del qual estan acusats de tenir material que pot servir per fabricar explosius que s'utilitzin eventualment en possibles accions terroristes.

La combinació d'ambdues situacions -material per fabricar explosius i importants desordres als carrers de Catalunya- està provocant una imatge molt inquietant del moviment independentista català, i aquesta successió de fets relacionats amb la violència causa una gran inquietud en alguns sectors de l'administració de l'Estat.

Tant les autoritats estatals com les catalanes asseguren, pel que fa a aquestes situacions, que es tracta de grups molt minoritaris, no del conjunt de l'independentisme, però la realitat és que aquests episodis estan provocant un greu perjudici a la imatge d'aquest moviment, els dirigents del qual reiteren que sempre han utilitzat mètodes pacífics.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Deben estar tomando buena nota los profesionales del terror, Bcn, 17/10/2019 - 14:51

Si unos aficionados pueden hacer esto, NO QUIERO NI PENSAR SI LO REPLICAN LOS Profesionales del terror. Que gane la derecha moderada. Torra, Sánchez, Colau: DIMISIÓN, todos

#1 errefejota, Dragonland, 17/10/2019 - 01:05

¿Qué hubiera pasado de no detener a los terroristas presuntos? Todo está relacionado y al final están estos tipejos que añoran al los hermanos Badía. Esos.