Publicitat
Confidencial · 11 d'Octubre de 2017. 00:20h.

Primer fracàs de l'ANC i Òmnium

Aquesta vegada, el Govern no els ha fet cas

Primer fracàs de l'ANC i Òmnium

Jordi Cuixart (Òmnium), a l'esquerra, i Jordi Sánchez (ANC) en una imatge d'arxiu

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium havien convocat la concentració que es va produir durant la tarda d'aquest dimarts davant del Parc de la Ciutadella per, oficialment, celebrar la prevista declaració d'independència (DUI) del president Puigdemont al Parlament, i com a una certa demostració de força davant de qualsevol eventual intervenció policial.

Tanmateix, la realitat era diferent, segons algunes fonts independentistes, que admeten que l'ANC i Òmnium coneixien que la intervenció de Puigdemont no anava cap a la direcció prevista. Per tant, la concentració convocada significava, de fet, un intent de pressionar el president de la Generalitat perquè mantingués la DUI.

Aquesta vegada, però, les dues plataformes, que han estat fins ara l'eix fonamental del desenvolupament del procés sobiranista català, han patit la seva primera gran derrota des de fa sis anys, perquè el president Puigdemont no va assumir aquesta pressió, va mantenir la marxa enrere i va suspendre la declaració d'independència.

6 Comentaris

Publicitat
#6 Germans Tonetti puntcat, Capetown del Llobregat, 11/10/2017 - 20:38

Som el país dels miracles, arreu amb la fila que foten aquests dos no tindríen cap seguidor, pero nois, aqui sembla que en tenen milers. Heu vist el posat de ximples que tenen aquests dos?.

#5 Grauero, Gurugù, 11/10/2017 - 16:58

(...esta vez ambas plataformas, que han sido hasta ahora el eje fundamental del desarrollo del proceso soberanista catalán..)
Que dius?, si todo ha sido esporádico, aqui nadie a dirigido nada de nada, a sido el mismo pueblo el que sea autodirigido, no ha tenido ni lideres, los lideres han tenido que seguir al pueblo. Ahiiiiiii.

#4 José Méndez, Lérida, 11/10/2017 - 12:18

Arresto, tortura y cárcel ¡YA!

#3 Butifarrendum, Me Río de Janeiro, 11/10/2017 - 11:54

Joder, qué caretos esta gente ...

Que se mueran los feos, la-la-la,
que no quede ninguno, la-la-la
pues nos quitan las chicas
y es que tienen mucha vista
y mucho arte para la conquista .....(la-la-la-)

#2 Jaume Primer, Barcelona, 11/10/2017 - 08:54

La setmana que ve aquest parell de deliquents que surten a la foto, esperem que entrin a la presó junt amb el sediciós i complice Trapero. L'han feta massa grossa, pero l'execel.lent informe de la Guardia Civil els destapa totalment sense deixar cap mena de dubte del complot que van teixir aquests incendiaris. Xarop de bastó, multa i presó!