Publicitat
Confidencial · 29 de Gener de 2020. 00:27h.

Prioritat per a tothom

Que Junqueras surti al carrer

Prioritat per a tothom

Oriol Junqueras, a la comissió de Parlament sobre el 155, aquest dilluns

L'establishment de Madrid considera a hores d’ara el líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, com a la millor opció per aconseguir estabilitzar les complicades relacions entre l'administració de l'Estat i la Generalitat de Catalunya. I per tant, el Govern que presideix Pedro Sánchez està decidit a apostar amb força per aquesta alternativa.

Fonts del PSOE diuen que Junqueras és considerat a Madrid com el Jordi Pujol de l'època de la transició, i en aquesta línia la prioritat actualment és aconseguir la seva sortida de la presó. A més, lògicament, és la mateixa prioritat que té Esquerra, que veu el seu líder com a un actiu electoral molt important per controlar en el futur la Generalitat de Catalunya.

D'altra banda, ara per ara hi ha una important coincidència entre els interessos polítics d'Esquerra i els del PSOE, que creu imprescindible separar el partit de Junqueras de la influència de Puigdemont i del grup de Waterloo. Tota aquesta operació passa, però, per organitzar, amb el menor escàndol possible, la sortida de la presó del líder d'Esquerra.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 M, Polinya, 29/01/2020 - 20:42

Deben estar muy apurados en Madrid para confiar en fanaticos cabezones.

#3 M Pilar, Barcelona, 29/01/2020 - 16:28

Cómo que es la mejor opción? ERC nunca será la mejor opción para el gobierno de Catalunya y menos con Junqueras al frente. Ojalá que salgan otros grupos catalanistas y que le barren el paso a este SANTON de pacotilla. Cuánto lo sentiré Sánchez/Iceta.

#2 no soy nadie, barcelona, 29/01/2020 - 10:29

¿el jordi pujo de los 80....? lo dudo, pero el H*** de la alemania de 1924 (el otro día confundí esta fecha con 1933, lo siento)

#1 Aurelio, Barcelona, 29/01/2020 - 09:36

Un paio que diu que no s'en penedeix de res i que "ho tornarem a fer" es "la millor opció"?? A Madrid esta mes bojos que el pastisser boig AKA "Vivales" Puigdement