Publicitat
Confidencial · 19 de Juliol de 2017. 00:05h.

Problema al PDECat de Barcelona

Amb la sortida de Joaquim Forn cap al Govern

Problema al PDECat de Barcelona

Joaquim Forn amb Xavier Trias a l'Ajuntament de Barcelona

La designació de Joaquim Forn com a nou conseller d'Interior de la Generalitat ha creat més problemes dins del grup del PDECat de l'Ajuntament de Barcelona, on Forn era el número dos de Xavier Trias, l'alcalde que va perdre el càrrec per la victòria d'Ada Colau, la líder dels comuns.

Encara que hi ha d'haver primàries per elegir el candidat del PDECat a l'alcaldia de Barcelona, Forn semblava disposat a presentar la seva candidatura i, en qualsevol cas, el nou conseller d'Interior era fins ara el dirigent que donava cohesió al funcionament de la maquinària del grup municipal convergent.

Per tant, la sortida de Forn crea un problema greu per al grup, al qual les enquestes donen unes expectatives negatives. A més, és difícil que el partit s'hagi recuperat per a les eleccions municipals de maig del 2019 del previsible enfonsament que experimentarà el partit als comicis catalans que, probablement, se celebraran durant el primer trimestre del 2018.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 BCN No És Catalunya, Barcelona , 19/07/2017 - 10:18

El gir ultra-nacionalista de Convergència pot encaixar a la Catalunya rural però és impossible que ho faci a una ciutat oberta i cosmopolita com Barcelona. Bye bye nacionalistes!