Publicitat
Confidencial · 3 de Juliol de 2018. 00:05h.

Processats: i el suport exterior?

Un altre 'èxit' d'Ernest Maragall

Processats: i el suport exterior?

Ernest Maragall durant una intervenció al Parlament

El conseller Ernest Maragall, responsable de l'acció exterior del Govern designat pel president de la Generalitat, Quim Torra, està fracassant totalment en la promoció a l'estranger del projecte independentista de Catalunya, i en la consecució de suports exteriors per a l'aplicació d'aquest projecte.

D'una banda, l'exconsellera Meritxell Serret, fugada de la justícia espanyola a Bèlgica, va ser nomenada per Maragall representant de la Generalitat davant de la Unió Europea, però no podrà exercir les seves funcions, ja que les autoritats de la Unió i dels països membres, no la rebran, per la seva situació judicial, i el mateix passarà amb el Govern espanyol.

A més, s'ha confirmat recentment el processament judicial dels més importants dirigents independentistes, així com de  l'excap dels Mossos d'Esquadra i de les autoritats polítiques del cos, sense que hagi arribat cap tipus de suport, ni tan sols verbal, des de l’estranger cap als impulsors del projecte independentista. Sembla, per tant, que l'acció exterior de la Generalitat no està aconseguint cap resultat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat