Publicitat
Confidencial · 27 de Març de 2020. 00:10h.

Protagonisme infundat

El Govern no té competències contra el virus

Protagonisme infundat

El president Torra amb els consellers Vergés (Salut) i Buch (Interior)

Gairebé cada dia, algunes autoritats catalanes protagonitzen rodes de premsa, realitzen diverses activitats o difonen comunicats relacionats amb la greu situació que està creant la epidema del coronavirus. Aquesta hiperactivitat d'alts càrrecs de la Generalitat de Cataunya està sorprenent molts sectors socials catalans, perquè no respon a la realitat.

Efectivament, les dues qüestions més importants a hores d’ara sobre l'epidèmia són l'emergència sanitària i les mesures d'ordre públic relacionades amb el confinament de la població. I, després de la declaració de l'estat d'alarma, totes les competències sobre aquests dos àmbits d'actuació han estat assumides per l'administració espanyola al conjunt del territori de l'Estat.

Per tant, quin és el fonament de la constant activitat propagandística de la Generalitat sobre aquest problema? Fonts de l'independentisme moderat diuen que, de fet, es tracta que les autoritats catalanes assumeixin un protagonisme fictici i publicitari, per aparentar que estan gestionant l'afer i amagar que l'administració de la Generalitat és totalment irrellevant davant de la crisi.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat