Publicitat

Ara es comprovarà la seva capacitat

Prova per als CDR

Manifestació dels CDR davant de la presó de Lledoners

El gir que està protagonitzant l'independentisme moderat, abandonant el projecte independentista i assumint una via totalment autonomista, ha col·locat els sectors més radicals, com els comitès de defensa de la república (CDR), la CUP i part de l'Assemblea Nacional Catalana, davant del moment decisiu per comprovar la seva capacitat real de mobilització.

En aquest sentit, les mirades es dirigeixen cap als CDR, els grups que van fer popular la frase el carrer sempre serà nostre, i que diverses ocasions han intentat protagonitzar mobilitzacions d'oposició i protesta per impulsar el projecte independentista. Fins i tot han exigit la dimissió del president Torra per la seva reunió amb la cap de l'Executiu espanyol, Pedro Sánchez.

El risc que corren els CDR és que es faci evident que, al marge de declaracions i amenaces, no poden aconseguir els seus objectius. De fet, últimament van fracassar quan van intentar boicotejar les visites del Rei a Tarragona, per inaugurar els Jocs de la Mediterrània, i a Vilablareix, per presidir el lliurament dels premis de la fundació Princesa de Girona.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 A., Barcelona, 12/07/2018 - 23:17

El carrer sempre serà nostre és una sentència TOTÀLITARIA i qui la fa servir demostra que el que vol és sotmetre als altres. És igual si la fan servir comunistes com Lènin, franquistes com Fraga o indepes com els CDR. La frase, "els carrers sempre seran nostres" és una cosa que fa por i contra la que els demòcrates de veritat hem de lluitar