Publicitat
Confidencial · 20 de Març de 2017. 00:05h.

PSC: de neutralitat, res

Suport clar a Sánchez en la pugna del PSOE

PSC: de neutralitat, res

Miquel Iceta amb Pedro Sánchez, durant un acte del PSC

La direcció del PSC ha assegurat diverses ocasions que el partit mantindria una estricta neutralitat en la pugna per la secretaria general del PSOE que protagonitzen Susana Díaz, Pedro Sánchez i Patxi López. La realitat, pero, demostra que tenen raó els que dubten d'aquesta afirmació.

Amplis grups de militants dels socialistes catalans s'han mobilitzat per a la recollida d'avals per a Sánchez, de cara a les eleccions primàries que l'enfrontaran amb els altres dos candidats, tot i que el primer secretari del partit, Miquel Iceta, no es pronuncia de forma pública per mantenir l'aparença de neutralitat.

L'equip de Sánchez, de la seva banda, sap que el suport del PSC és fonamental per guanyar les primàries, atès que la presidenta de la Junta d'Andalusia té totalment controlat l'aparell del PSOE andalús, la federació amb més afiliats de l'Estat. En aquesta línia, Sánchez ofereix al PSC un plantejament federalista més sensible amb les reivindicacions catalanistes que les propostes territorials de Díaz o López.

0 Comentaris

Publicitat