Publicitat
Confidencial · 15 de Novembre de 2019. 00:17h.

PSOE: els 'barons', inquiets

Por d’un desbordament a Catalunya

PSOE: els 'barons', inquiets

Pedro Sánchez, amb els principals 'barons' del PSOE

Tot i el triomfalisme oficial dels socialistes, l'acord per a un futur Govern espanyol de coalició signat recentment entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, el líder d'Unides Podem, ha estat rebut amb una profunda inquietud pels principals barons espanyolistes de PSOE, segons fonts d'aquest partit.

Aquests dirigents consideren que el tradicional suport d’Iglesias a part de les reivindicacions dels independentistes catalans afebleix clarament qualsevol posició de fermesa del PSOE davant del conflicte català. Tampoc no estan convençuts que Sánchez sigui capaç d'afrontar amb garanties d'èxit les maniobres que realitzarà Iglesias.

El problema, segons les mateixes fonts, és que l'ambició de Sánchez podria portar-lo a fer concessions ara impensables -que podrien ser secretes- als independentistes. I és evident que, si s'arriba a aquesta situació, Iglesias donarà suport totalment aquestes concessions. En qualsevol cas, els barons del PSOE no se’n refien del líder de Podem, i tenen por d’un eventual desbordament a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 no soy nadie, barcelona, 15/11/2019 - 11:53

El que con niños se acuesta...