Publicitat
Confidencial · 31 de Març de 2020. 00:20h.

Pugna Torra-Puigdemont

Pel protagonisme contra el coronavirus

Pugna Torra-Puigdemont

Puigdemont i Torra en una imatge d’arxiu

L'epidèmia del coronavirus està desmuntant l'escenari polític català anterior al començament de la crisi. Una de les conseqüències de la nova situació és la pèrdua de protagonisme de Puigdemont, que ara per ara no ha aconseguit recuperar la seva antiga influència sobre l'activitat política de Catalunya. La gravetat de la situació ha fet irrellevants les opinions de l'expresident.

Mentrestant, Torra, encara que les competències sobre la crisi estan en mans de l'Estat, s'ha col·locat al primer pla intentant, des de la presidència de la Generalitat, boicotejar les iniciatives de l'administració espanyola per frenar l'emergència de l'epidèmia. Torra està cometent molts errors, però el càrrec de president li dóna un notable eco mediàtic.

Aquest fet està provocant un cert malestar a Waterloo, segons algunes fonts de Junts per Catalunya, que opinen que l'entorn de Puigdemont creu que li resta protagonisme a l'expresident. A més, es comença a tenir en compte la possibilitat que Torra estigui buscant una sortida per al seu futur. Aquesta sortida estaria, provisionalment, al marge de la política institucional, atès que en qualsevol moment la seva inhabilitació judicial per a ocupar càrrecs públics serà ratificada pel Tribunal Suprem, i la sentència serà ferma.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Juan Jose García, 43881 Cunit, 31/03/2020 - 16:27

Creo que es el momento de que TV3,le haga una entrevista a Junqueras(No presencial) para ver que
opina de la actuación del Govern,y de las medidas de su apoyado Sánchez.

#1 Albert, BCN, 31/03/2020 - 09:09

Dos tontos, muy tontos... rematadamente tontos!... el regreso del duo!
Proximamente en sus pantallas (de TV3)