Publicitat
Confidencial · 23 de Juliol de 2019. 00:45h.

Puigdemont, a terra de ningú

Per la seva ambigüitat sobre la Diputació

Puigdemont, a terra de ningú

L'expresident Puigdemont en una imatge d'arxiu

L'actuació de Puigdemont amb el seu aval al pacte de Junts per Catalunya (JxC) i el PSC pel que fa a la Diputació de Barcelona, ha introduït una important dosi de confusió dins dels sectors més radicals de l'espai exconvergent, totalment contraris a aquest pacte i que, tanmateix, són afins a l'expresident. De fet, fonts del PDECar asseguren que el desconcert està afectant fins i tot molts dels integrants de l'anomenat grup de Waterloo.

A hores d’ara, s'està produint una circumstància paradoxal. Els sectors radicals afins a Puigdemont estan impulsat dins del PDECat i de JxC una ofensiva per recuperar el control d'ambdues formacions, i en contra del que consideren una marxa enrere que té la seva culminació amb el pacte de la Diputació, un pacte que ha estat avalat pel mateix Puigdemont, que d'aquesta manera s'ha col·locat a una mena de terra de ningú política.

L'expresident, conscient de les conseqüències que va produir entre els seus afins el seu aval al pacte amb el PSC, va realitzar pocs dies deprés unes manifestacions ambigües que van introduir més confusió a la situació, atès que, de fet, no s'entenia el que Puigdemont pretenia dir. Per tant, a hores d'ara, i encara que no es digui públicament, alguns membres dels sectors més radicals i favorables a l'expresident, comencen a mirar amb una certa desconfiança cap a Waterloo.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Un musclu, Bcn, 23/07/2019 - 21:24

6000 euros al mes es el preu del pelomotxo