Publicitat
Confidencial · 22 de Maig de 2019. 00:15h.

Puigdemont baixa el to

Modera els seus impulsos èpics

Puigdemont baixa el to

Imatge d'arxiu de l'expresident Puigdemont

L'expresident Puigdemont està baixant el to, una actitud que reflecteix la seva percepció que l'aventura independentista, que va arribar a la seva culminació el 27 d'octubre del 2017, amb la declaració d'una impossible independència de Catalunya, ha començat clarament el seu retrocés, i que la situació actual és d'una marxa enrere que ja té un caràcter irreversible.

Així, l'expresident ha moderat la seva gestualitat èpica i els seus excessos verbals, i encara que no ha abandonat aquesta espècie de bombolla virtual i irreal que és l'àmbit ideològic del grup de Waterloo, ja està prenent algunes decisions que semblen tenir un cert contingut de realisme, com el seu anunci que no optarà a ser novament candidat a la presidència de la Generalitat.

En qualsevol cas, Puigdemont és conscient que el contundent sorpasso d'Esquerra sobre Junts per Catalunya el 28-A va ser un cop per a els seus plantejaments, i que si es confirmen les previsions que es tenen, més o menys a la mateixa línia, per a les eleccions municipals i europees del proper dia 26, la seva posició a Waterloo serà insostenible. Tot indica que és el principi del final, i l'expresident ho sap.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat