Publicitat
Confidencial · 14 de Març de 2019. 00:10h.

Puigdemont busca el xoc

S’estima més que hi hagi condemnes

Puigdemont busca el xoc

Imatge d'arxiu de l'expresident Puigdemont

L'estratègia de Puigdemont davant de les properes convocatòries electorals -eleccions espanyoles, municipals i europees, a més d'autonòmiques a tretze comunitats- indica que l'objectiu de l'expresident no és només guanyar els comicis, sinó bàsicament buscar arguments que provoquin tensió i enfrontaments entre l'independentisme català i l'Estat espanyol.

Fonts de Junts per Catalunya admeten que la prioritat no és guanyar, sinó mantenir obert un escenari de xoc amb Espanya. Puigdemont i el conjunt del grup de Waterloo esperen que aquesta estratègia els permeti mantenir viva la ficció que la independència unilateral de Catalunya encara és possible. És a dir, l'expresident vol continuar plantejant la fake news que la independència està a tocar.

En aquest esquema, Puigdemont creu també que seria positiu per als seus interessos que el judici contra els independentistes acusats de l'intent de la tardor del 2017 acabi amb dures condemnes contra els dirigents jutjats. L'expresident considera que aquesta situació provocaria una important mobilització del moviment independentista, que a hores d’ara està desmobilitzat. Tota la seva estratègia de provocació a les institucions de l'Estat va en aquesta direcció.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Neus V., Barcelona, 16/03/2019 - 09:58

Tinc un somni i es veure la sequencia d'aquella realitat quan el servei d'inteligencia israelí va segrestar al nazi Eichmann a l'Argentina i el va traslladara Israel, el somni pero vaig intercanviar els personatges i el CNI portava a Espanya el lazi Pastisser boig caçat a Waterloo. Despres del judici li van posar una pena de trenta anys i un dia.

#3 botifler1914, Sinitaca, 14/03/2019 - 14:23

Esto lo debería arreglar el CNI, ya es hora de que se ganen el sueldo.

#2 MESCLAR L'AIGUA, Barcelona, 14/03/2019 - 11:08

Sense enemic i victimismes QUE ELS QUEDA ?

Per lo tant, que no pari la musica
es la CLAU se la siatuacio a Catalunya
SI PITJOR MILLORRRRR

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/03/2019 - 00:24

Trilemont está en lo "cuanto peor, mejor". Con la consideración clásica de este majara hacia Ciniquers y su partido, y hacia sus propios felpudos, hará todo lo posible para que se traguen tantos años como sea posible. Ciniqueras, a ver si con este también eres ca`paz de mantener que eres todo amor. Felpudos, ir preparando la espalda.