Publicitat
Confidencial · 23 d'Abril de 2018. 00:10h.

Puigdemont cedirà?

No ha descartat un candidat 'net'

Puigdemont cedirà?

Imatge d'arxiu de l'expresident Puigdemont

Encara que aparentment la posició de Puigdemont en el sentit de plantejar propostes inviables per a la investidura amb l'objectiu de mantenir la tensió amb el Govern de Madrid, és molt ferma, fonts del grup de diputats de la seva candidatura, Junts per Catalunya (JxC), afirmen que no està decartada totalment la possibilitat d'una marxa enrere.

Segons aquestes fonts, Puigdemont mantindria l'estratègia de la tensió fins a poc abans del 22 de maig, quan acaba el termini per a la investidura i per tant caldria convocar eleccions. Llavors, acceptaria la proposta d'un candidat net judicialment, perquè pogués ser investit pel Parlament com a president de la Generalitat.

De la seva banda, fonts del PDECat diuen que la credibilitat d'Puigdemont en aquests afers és mínima, perquè l'expresident canvia ràpidament de posició, i a més, hi ha molts dubtes sobre si la CUP acceptaria propiciar la investidura d'un candidat que no sigui el mateix expresident. És a dir, que el candidat net podria fracassar si els cupaires no l’accepten, tot i que tingui l'aval de Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat