Publicitat
Confidencial · 9 de Gener de 2019. 00:25h.

Puigdemont, contra Mas

No vol que torni a la política

Puigdemont, contra Mas

Mas i Puigdemont, en una imatge d'arxiu

Artur Mas està retardant la seva prevista tornada a la primera línia d'activitat política catalana, perquè comença a constatar que es tracta d'un moviment que xocarà amb l'oposició de Carles Puigdemont, que considera que el seu antecessor a la presidència de la Generalitat dificultaria els seus projectes sobre el futur del PDECat, segons fonts del partit exconvergent.

La base d'operacions de Mas seria el PDECat, però Puigdemont pretén precisament ara que la Crida per la República, el partit impulsat per l'expresident fugat a Waterloo, absorbeixi la formació ex convergent, en el marc d'una estratègia dirigida a la unificació, sota el seu control, del moviment independentista català, una operació que compta amb l'oposició d'Esquerra.

Aquest projecte xocaria amb la resistència que plantejaria Mas, que tindria un pes important a l'equip directiu del PDECat, i s'oposaria a la aborción del partit per la Crida de Puigdemont. D'altra banda, al marge de Puigdemont, dins del PDECat hi ha sectors que també s'oposen a Mas, per considerar-lo responsable de la desaparició de Convergència i de la dispersió del catalanisme de centre.

Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 09/01/2019 - 15:54

MHP de debò,vagi amb compte i renti´s sempre bé les mans ,o encara millor posi´s guants,com la reina d´Anglaterra,no sigui que l´enverinin.

#2 Montse , Barcelona , 09/01/2019 - 10:21

Mentires d'aquests diari.

#2.1 Albert, BCN, 09/01/2019 - 22:37

Si prefieres noticias de tu gusto, lee las inventadas en el Nacional, TV3% o RAC1 y si quieres seguir creyendo las mentiras del pruses puedes seguir confiando en la vuelta de Puchimon, el pastelero loco en su maniac mansion jajjaa

#1 Jaime Catala Miralles , Denia, 09/01/2019 - 10:11

No se qui té més morro dels dos. Jeje