Publicitat
Confidencial · 4 de Gener de 2018. 00:20h.

Puigdemont, contra Mundó

No volen un moderat presidint el Parlament

Puigdemont, contra Mundó

Imatge d'arxiu de l'exconseller de Justícia, Carles Mundó

La candidatura Junts per Catalunya a les eleccions del 21-D, encapçalada per l'expresident Puigdemont, està molt interessada en que la propera presidenta del Parlament sigui Carme Forcadell. En qualsevol cas, tant Puigdemont com el seu equip rebutgen l'alternativa a Forcadell, que és l'exconseller de Justícia, Carles Mundó.

Puigdemont creu que Mundó és un moderat que no té molt clara la repetició de les situacions que van portar a la declaració d'independència. De la seva banda, Mundó està en situació de llibertat sota fiança, concedida pel magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena, i l'exconseller de Justícia és conscient que aquesta situació podria ser revocada i portar-lo a la presó en cas que actuï en contra de la legalitat vigent, segons les advertències fetes per Llarena.

Per tant, Puigdemot i el seu entorn més proper volen que la presidència del Parlament estigui ocupada per un independentista més radical que Mundó, atès que consideren que, si s'intenta reiniciar l'aplicació del full de ruta del projecte independentista, els cal un dirigent menys moderat per a aquest lloc.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 04/01/2018 - 16:55

El titular debería ser "Trilemont contra el mundo".

Si de verdad estuvieran interesados en el bien de Cataluña la presidencia de la mesa debería ser para Ciutadans. Lo contrario es demostrar que no gobiernan para Cataluña sino para sus creyentes. Así nos hundirán a todos. Pero adelante, dad argumentos a Tabarnia.