Publicitat
Confidencial · 15 de Febrer de 2017. 00:27h.

Puigdemont decep els empresaris

Ja no el consideren el seu interlocutor

Puigdemont decep els empresaris

Puigdemont, amb el president de Foment, Joaquim Gay de Montellà, durant un acte de la patronal

Alguns dels sectors empresarials catalans més representatius comencen a considerar que el president Puigdemont no és l'interlocutor adequat per discutir qüestions relacionades amb l'evolució de la situació econòmica a Catalunya i amb la conjuntura empresarial.

Aquests sectors creuen que Puigdemont es dedica totalment al procés sobiranista, i que no té interès en les qüestions econòmiques, el que ha provocat que molts dirigents empresarials de Catalunya creguin que no val la pena discutir els seus plantejaments amb el president de la Generalitat.

En aquest àmbit, aquests dirigents creuen que és més positiu parlar amb el conseller d'Economia, Oriol Junqueres, que sí que està interessat -diuen- als afers econòmics. De fet, els empresaris consideren el líder d'Esquerra un interlocutor més vàlid que Puigdemont.

4 Comentaris

Publicitat
#4 El nenggg de la estelá, Bcn, 15/02/2017 - 18:38

¿Ah, pero es que hay algún catalán, que no sea un hortera con estelada, que considere a Puigmelón algo más que un títere del entramado mafioso del 3%?

#3 catafracto, Barcelona, 15/02/2017 - 11:16

Puigdemont es un fanático provinciano que no pasó del bachillerato ¿Qué posibilidades hay de que entienda algo de economía?

#2 Juan Garcia, Bonmatí, 15/02/2017 - 10:14

Aquesta no notícia és absolutament falsa. El Gremi de pastissers d'Amer el considera un interlocutor molt vàlid.

#1 JUANICO, Barcelona, 15/02/2017 - 08:55

Cap notícia de les queixes de 300 empresaris a Tarragona sobre les malifetes del gobierno sobre el corredor mediterrani que passa per Madrid sûr mer ?

I això que la denúncia no prové dels sospitosos habituals !!!