Publicitat
Confidencial · 5 de Novembre de 2019. 00:40h.

Puigdemont desautoritza Torra

Waterloo no vol negociar amb l'Estat

Puigdemont desautoritza Torra

Puigdemont i Torra en una imatge d'arxiu

Mentre el president Torra fa reiterades trucades telefòniques al cap de l'Executiu espanyol, Pedro Sánchez -que no li agafa el telèfon-, per demanar-li que iniciï una negociació, l'expresident Puigdemont rebutja des de Waterloo qualsevol posició de diàleg amb l'administració espanyola. Aquest rebuig l'ha plantejat durant la recent presentació, a Barcelona, de l'anomenada assemblea de càrrecs electes.

En aquest sentit, Puigdemont es va dirigir "a tots els catalans (...), per dir-los que hem escoltat el seu clam i que seguim amb una agenda pròpia, no la de l'Estat repressor", afegint que "a les presons s'acumulen persones de totes les edats, perseguides per un Estat que té tanta fúria acumulada que no sap com contenir la seva funció repressora".

El seu rebuig a negociar amb l'Estat va ser contundent, desautoritzant així Torra, ja que ha afirmat que l'independentisme ha d'intentar aconseguir els seus objectius "sense esperar la impossible conjunció astral d'un Govern [espanyol] que no entén de diàleg ni del respecte a l'altre". El clar desmarcatge de Puigdemont pel que fa a Torra ha estat gairebé ignorat pels mitjans de comunicació catalans.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat