Publicitat
Confidencial · 19 de Març de 2020. 00:45h.

Puigdemont, desconcertat

Per l'actuació estatal contra l'epidèmia

Puigdemont, desconcertat

Imatge d'arxiu de l'ex presidente Puigdemont

Encara que l'administració espanyola ha començat a actuar tard contra l'epidèmia del coronavirus, segons diversos experts, la realitat és que ha pres mesures molt contundents, en la mateixa línia que Itàlia, per intentar col·locar barreres a l'extensió de l'epidèmia. I després, Madrid ha engegar un pla d'ajuda d'al voltant dels 200.000 milions d'euros per afrontar les conseqüències econòmiques de la crisi.

La realitat, expliquen fonts independentistes, és que el grup de Waterloo, dirigit per Puigdemont, esperava un alt grau de passivitat i ineficàcia de l'administració espanyola davant del problema. I a més, l'expresident no havia previst, en cap cas, que el Govern espanyol pogués impulsar també un pla d'ajuda econòmica amb unes xifres tan altes.

L'escenari creat per les iniciatives de l'Estat ha deixat descol·locat Puigdemont, que no ha pogut engegar, com pretenia, una àmplia campanya de desprestigi contra les autoritats de l'Estat. A més, ha comès el greu error de prendre una posició contrària als plans solidaris unitaris del conjunt de l'Estat, la qual cosa ha deteriorat de manera considerable la imatge de l'independentisme fora de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Pan con tomate y jamón Ibérico, Catalaunia quo vadis?, 19/03/2020 - 19:08

"ha deteriorat... la imatge de l'independentisme fora de Catalunya"

A ver... salvo los palanganeros del republicanismo bananero, tipo Cotarelo y Talegón, la imagen del separatismo siempre ha estado en el resto de España, para ser claros... a la altura de la mierda.
En cambio, a los catalanes se les ha reconocido su seriedad y trabajo.

#3 Joan, Anglès, 19/03/2020 - 13:59

Només us dediqueu a fer mal. Que encara no en fa prou espanya de mal.? Ha deixat escampar el virus per arreu del país quan el tenia localitzat, en major part, a Madrid. Ens confinen medicaments i tota la ajuda econòmica que ara diuen que faran, és la què deuen, des de fa anys a les comunitats autònomes. Estàn seguint les ordres de la mala Legard

#3.1 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 19/03/2020 - 15:52

Ara és l´hora,catalans,ara és l´hora d´anar a visitar el nostre messies exiliat a la República Belga,fins i tot forçant les fronteres francesa i belga,si cal.Com allà són democràcies ens deixaran entrar-hi sense impediments. Seguim! Dempeus!Tots els de Perpinyà cap a Waterloo!

#3.2 A Nudistes per la independència, BCN, 19/03/2020 - 16:17

El mesias ens deixara entrar a la seva mansio!! i en pilotes que som nudistes, vegans i beuem llet crua!

#2 Andreu, Mataro, 19/03/2020 - 13:21

Diuen els que el coneixen que Puigdemont està desconcertat més o menys desde que tenia 17 o 18 anys. I no hi ha res a fer.