Publicitat
Confidencial · 11 d'Octubre de 2018. 00:20h.

Puigdemont dubta d'Artadi

Ara manen Costa i Pujol

Puigdemont dubta d'Artadi

Elsa Artadi, durant una roda de premsa

Elsa Artadi, que era l'autèntica veu de Puigdemont, comença a tenir problemes amb l'expresident, que ara considera que la consellera de Presidència i portaveu del Govern s'està col·locant a una posició d'una certa equidistància entre els que pretenen l'enfrontament total amb la administració espanyola -com a Puigdemont-, i els que creuen que cal donar un cert marge al diàleg. I a Waterloo no s'accepta l'equidistància.

Fonts del Junts per Catalunya (JxC) diuen que alguns dirigents del grup pensen que Artadi vol jugar a totes les cartes en previsió del que pugui passar en el futur, i no es vol tancar cap porta. Per això, tot i que en principi segueix actuant a les ordres de Puigdemont, ja no rebutja la possibilitat que pugui ser convenient dialogar amb el Govern de Madrid.

Aquests dubtes sobre Artadi explicarien el ràpid augment del protagonisme de Josep Costa, que està assumint, amb Eduard Pujol, el control de l'aplicació de les estratègies de Puigdemont. Miriam Nogueras, de la seva banda, seria també part d'aquest nucli dur, però la realitat és que no està aconseguint eliminar la dissidència contra Puigdemont ni al PDECat ni al grup parlamentari del Congrés a Madrid. I Artadi s'està quedant despenjada.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Veciana, Barcelona, 11/10/2018 - 16:02

Pobre Mocho...todos le traicionan,todos le abandonan,incluso las SS...Günsche,busque 200 litros de gasolina.