Ara diu que no es pot negociar l'Estatut

Puigdemont, empipat

Una imatge del 'tuit' de Puigdemont

Carles Puigdemont ha realitzat unes estranyes declaracions, mitjançant Twitter, que, segons asseguren fonts de Junts per Catalunya (JxC), són el producte del considerable empiament de l'expresident pel seu nul protagonisme a les negociacions de l'independentisme sobre l'eventual investidura de Pedro Sánchez com a president del futur Govern espanyol.

Segons Puigdemont, l'oferta del PSOE durant les negociacions en el sentit de pactar una modificació de l'Estatut, "és d'un cinisme del qual només és capaç la política espanyola". Diu també que "l'Estatut és una llei orgànica", i que "jo em pensava que l'Estat ja estava desplegant l'Estatut, perquè les lleis s'han de complir ... O no anava així?".

Tot i que el PSOE s'ha reunit amb una delegació de JxC, la realitat és que s'ha tractat només d'un tràmit per cobrir les aparences, perquè les negociacions reals són les que s'estan mantenint amb Esquerra. I en aquestes converses, ni Puigdemont ni el president Torra pinten absolutament res. Aquesta situació està provocant un gran emprenyament de l'expresident.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Calli ja , Bcn, 11/12/2019 - 14:35

Vol fer el favor de callar, poca-solta?

#6 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 09/12/2019 - 18:36

En estos rebuznos es donde más y mejor se nota que Puchi no pasó de bachiller. Lo peor es que este infeliz, como le ocurre a todo cenutrio en twitter, hable poco menos que ex cathedra de asuntos de los que evidentemente no sabe nada (aunque es cierto que debería: no en balde fue Molt Orinapla y debía haberse enterado de cómo va la cosa legal).

#5 Santi, Barcelona, 09/12/2019 - 16:38

I el molt bandarra parla de cinisme i d'acatar les lleis quan ell es el personatge mes despreciable que ha tingut aquest pais, al marge del malefic Companys. El procesado-rebelde que va fugir com una rata deixant els seus de la banda a l'estacada amb tot el cinisme necessari per continuar vivint del cuento i riure's dels inocents que l'adulen

#4 Sharp, Tarragona, 09/12/2019 - 14:16

El único Estatut que vale, es el resultado del cepillado por parte del TC, inluido sus interpretaciones de aplicaciom.

Igualmente la LOAPA, fue cepillada y practicamente reducida a cenizas por el TC. LaOPA. tambien era una Ley Organica aprobada por dos tercios de las Cortes. Fue recurrida por CDC y el PNV y el TC les dió la razon.

#3 no soy nadie, barcelona, 09/12/2019 - 12:42

Me ahorraré insultar a este infraser emocional porque ya me cansa