Publicitat
Confidencial · 18 de Gener de 2018. 00:23h.

Puigdemont, en risc financer

El ‘cas Palau’ arruïna el PDECat

Puigdemont, en risc financer

Informació de la sentència sobre el 'cas Palau' al diari belga 'Le Soir'

La sentència sobre l'espoli del Palau de la Música pot tenir un important impacte negatiu sobre l'estratègia de l'expresident Puigdemont i dels diputats que l'acompanyen a Brussel·les, on es van refugiar per eludir l'acció dels tribunals de justícia, després de l'aplicació per l'administració espanyola a la Generalitat de l'article 155 de la Constitució.

En concret, la sentència del cas Palau afirma que Convergència és responsable de tràfic d'influències i haurà de tornar un total de 6,6 milions d'euros, una quantitat que, segons el text, procedeix del "cobrament de comissions a canvi d'obra pública" pel partit convergent. És a dir, que queda clar el finançament irregular de Convergència.

El PDECat, que es troba a una difícil situació econòmica, haurà de fer front a aquesta responsabilitat quan la sentència sigui ferma, el que agreujarà encara més els seus problemes financers. Aquest fet augmentarà les dificultats perquè el partit segueixi abonant les factures de les despeses de Puigdemont i els seus acompanyants a Brussel·les.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 M, Sabadell, 18/01/2018 - 13:39

Este hombre pronto dejara de ser un mantenido y tendrá que ganarse la vida como todo el mundo.

#2.1 ideas gratis, Barcelona, 18/01/2018 - 16:56

podría dedicarse a domar mejillones.

#1 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 18/01/2018 - 00:20

Y no olvidemos, estimado Sr Rius, que a esa cantidad habría que sumar la devolución al banco del préstamo pedido para la campaña (que imagino que es la razón por la que no cambiaron el NIF de CiU: así no pierden la subvención del opresor estado fascista español). Tal y como está el patio, los sres. banqueros harían bien en exigirles pronto pag