Publicitat
Confidencial · 23 de Gener de 2020. 00:20h.

Puigdemont es contradiu

Va votar amb Vox però l'hi retreu al PSOE

Puigdemont es contradiu

Puigdemont al Parlament Europeu, amb l'ultradretà britànic Nigel Farage, líder del Partit del 'Brexit'

Encara que pretengui amagar-ho, Puigdemont i el seu entorn estan molt preocupats pel suplicatori que el Tribunal Suprem espanyol ha sol·licitat al Parlament Europeu perquè l'expresident català sigui jutjat a Espanya, per la seva participació als fets de la tardor del 2017. I Puigdemont està intentant organitzar una certa campanya davant de la votació que es realitzarà a l'eurocambra sobre aquest afer.

En aquest sentit, recentment va realitzar unes declaracions amb el clar objectiu de generar dubtes entre els diputats de PSOE pertanyents a l'eurogrup socialista d'Estrasburg, per condicionar el seu vot. Puigdemont es va preguntar: "Votarà el PSOE amb els feixistes de Vox? Votarà amb entusiasme i sense problemes amb Vox?".

Tot i això, Puigdemont demostra que té poca memòria, atès que cau a una contradicció evident. Fa poc, no va tenir cap problema per imposar que els diputats del seu partit, Junts per Catalunya, votessin al Congrés espanyol "amb entusiasme i sense problemes" al costat dels "feixistes de Vox", en contra de la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern espanyol.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat