Publicitat
Confidencial · 19 de Juny de 2017. 00:25h.

Puigdemont es perd a l'atzucac

Vol guanyar temps utilitzant el Congrés

Puigdemont es perd a l'atzucac

Puigdemont, amb la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría

El president Puigdemont ha presentat la seva tercera posició -ara per ara- sobre l'oferta que li va fer el Govern de Mariano Rajoy de plantejar el seu full de ruta independentista al Congrés dels Diputats. Aquests canvis, segons fonts del PDECat, reflecteixen la difícil situació del president, que es troba a un atzucac i pretén guanyar temps.

La primera postura de Puigdemont va ser una negativa total a anar al Congrés. Després, va admetre que podia anar, però amb un acord previ sobre el referèndum i només per exposar el seu projecte. I ara ha tornat a canviar de posició, dient que vol anar a explicar el seu pla acceptant el debat, però no una votació.

De fet, el que Puigdemont busca, segons les mateixes fonts, és utilitzar qualsevol argument que pugui sorgir durant un debat sobre el procés al Congrés per tenir un pretext que li permeti guanyar temps, ajornant la convocatòria del referèndum amb l'argument que hi ha de seguir intentant negociar amb l'administració espanyola.

2 Comentaris

Publicitat
#2 M, Sabadell, 19/06/2017 - 17:28

Que raro, el adalid de los votos y de la democracia de calidad, y resulta que no quiere que voten sus propuestas.
¿Estaría fingiendo todo este tiempo?

#1 manuel, Barcelona (España), 19/06/2017 - 10:06

Si, si, todo lo que quiera. Primero que convoque elecciones para solucionar la anomalía democrática de tener un President nombrado a dedo y segundo, el nuevo President que negocie todo lo que tenga que negociar, si es que hay algo que negociar. Puigdemont cap a Girona o Rumania.